#CCCCCC Us Immigration for all

Translations, Immigration and Public Notary Services


introducere practica legala vize faq indrumar stiri scrieti-ne fosti clienti

 

Mesaje de apreciere din partea fostilor clienti
   Buna ziua tuturor celor care trec prin tortura procesului de imigrare in Statele Unite.
   As dori sa mā alātur celor care si-au exprimat recunostinta fatā de Dna Cristina Milaciu si sa împārtāsesc cu voi din experienta mea.

   Am venit in Statele Unite ca studenta la un program de MBA in Carolina de Nord (Viza F1) si, ca multi altii in situatia mea, îmi doream extrem de mult ca dupa terminarea studiilor sa gasesc un sponsor si sa obtin viza H1B.

   In cei doi ani cat a durat programul de master am fost martorā la încercārile nereusite ale multor alti studenti internationali si am constatat ca universitatea nu imi putea fi de ajutor. Colac peste pupaza, auzeam zilnic "incurajarile binevoitorilor" care incercau sā mā convingā ca este imposibil sā realizez ceea ce vreau in conditiile in care si studentilor americani le era greu sa îsi asigure un post bun dupa absolvire.
Pe scurt, pâna am ajuns la finalul studiilor si schimbarea vizei devenise prioritatea numarul unu, moralul meu nu era tocmai bun.
   Intamplarea face ca în aceeasi perioadā o bunā prietenā sā treacā si ea prin procesul aplicatiei pentru Green Card. Ea a fost cea care mi-a recomandat-o cu multā caldurā pe Dna Cristina Milaciu.
M-a convins entuziasmul cu care prietenea mea vorbea despre ea.

   Incā de la primele convorbiri mi-am dat seama ca Dna Milaciu era dispusā sa ajute cu mult mai mult decât consultanta legalā. M-a surprins extrem de placut faptul ca putea fi contactatā in orice moment si ca îsi pastra calmul si optimismul molipsitor indiferent de ce turnurā luau lucrurile. Si toate astea mi se intâmplau dupa ce am auzit tot felul de povesti de groazā despre experientele altor studenti cu avocatii specializati in imigrāri, asa ca va puteti imagina surpriza mea. Cazul meu nu a fost deloc unul usor....am avut multe piedici si rāsturnāri de situatie dar Dna Milaciu a luptat alāturi de mine sā ducem lucrurile la bun sfarsit.
MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL!
   Am aflat foarte recent cā tot efortul nostru a dat roade si AM REUSIT!
   Pot in sfârsit sa spun ca sunt gata sa incep sa îmi construiesc cariera in SUA si asta datorita in mare parte Dnei Cristina Milaciu.
   Dna Milaciu va sunt recunoscatoare si sper ca si altii sā aiba norocul meu si sa vā intâlneascā.
   Sper ca scrisoarea mea sa convingā pe multā lume sa apeleze cu incredere la serviciile dumneavoastra ca sā îi puteti ajuta sā îsi realizeze visele!

     Laura Vanzariuc - Chicago, Illinois      Profesionalism Impecabil!

   Ma numesc Dacian Micu si scriu din perspectiva omului de afaceri care a apelat la serviciile D-nei Cristina Milaciu.
La inceputul acestui an, a aparut necesitatea de a face angajari in cadrul companiei si am ales personal diversificat, printre care si posesori de viza H1B.
   Pentru a âi face eligibili sa lucreze in compania mea, era necesar ca firma sa aplice pentru transfer de viza. In fata acestei situatii aveam nevoie de sfat de specialitate in probleme de Imigratie, care sa rezolve in timpul cel mai scurt aceste transferuri de vize.
    La recomandarea unor cunoscuti, am apelat la serviciile D-nei Milaciu, lucru care s-a dovedit a fi una dintre cele mai fericite decizii. D-na Milaciu s-a implicat rapid, activ si efectiv in acest demers, punandu-mi la dispozitie toate formularele si instruindu-ma pas cu pas asupra modului in care trebuiesc completate.
    In cateva saptamani de la inaintarea actelor, tranferurile de viza au fost aprobate, depasind astfel cele mai optimiste pronosticuri.
   Multumesc din nou si pe aceasta cale D-nei Milaciu pentru profesionalismul de care a dat dovada, de rapiditatea cu care a actionat si nu in ultimul rand, de modul impecabil de comunicare si de prezentare.

   Cu stima,
   Dacian Micu
   President - Design and Technical Solutions Inc.
   248-787-4878


     Dacian Micu - Detroit, Michigan

    Buna tuturor !

   Am cunoscut-o pe D-na Cristina Milaciu in septembrie 2004 cand incercam sa rezolv problema actelor mele de imigrare in SUA.
 
   Prima convorbire a fost de mai bine de o ora si jumatate. Surprinzator, a fost free.
   Platisem inainte unui alt avocat de imigrari din North Carolina $200 doar pentru 30 minute de discutii.
   Eram destul de descumpanita si dezamagita de atitudinea acestui avocat.
   Pentru “expedierea” pe adresa INS-ului a documentelor de Green Card, avocatul din NC imi ceruse $5000 pe care trebuia sa-i platesc in timp de o luna.
   Spun “expedierea”deoarece eu urma sa completez si pregatesc documentele si formularele necesare. Imi explicase ce “ complicata” este situatia mea.
Oricum suma a fost prea mare pentru mine. Nu mi-am permis.
   D-na Milaciu a fost extrem de profesionala si in acelasi timp foarte intelegatoare cu situatia mea. In plus onorariul platit firmei de avocatura la care lucra dansa a fost extrem de rezonabil.
   La inceput am crezut ca va fi un impediment faptul ca eu locuiesc in North Carolina iar ea in Michigan. Din fericire nu a fost de loc asa. Extrem de bine informata si in tema cu ultimele modificari ale legii in materie de imigrari, am primit cele mai bune sfaturi in organizarea formularelor si a documentelor.
   Asa se face ca in foarte scurt timp am avut raspunsuri pozitive de la INS. Nu a fost nevoie de documente suplimentare, nu au fost greseli, nu au fost documente “ratacite”. Doamna avocat Cristina Milaciu a fost foarte disponibila si amabila chiar daca uneori am sunat-o pe celular la ore ce in mod normal sunt in afara orelor de serviciu.
   In timpul acestui proces cand fiecare stie ca tensiunea este maxima am gasit in ea un prieten.
   Au fost cazuri cand sunam numai sa o aud comfirmandu-mi ca DA lucrurile sunt sub control si chiar daca ceva nu merge exact cum noi planuim, ea are planul B pregatit ptr o astfel de eventualitate.
   Din fericire lucrurile au decurs asa cum noi am planuit, spre surprinderea prietenilor mei ce nu se asteptau ca lucrurile sa fie asa de “simple”.
   Personal cred ca am avut sansa sa dau peste o persoana bine informata si dispusa sa ajute.
   In acest moment nu pot decat sa multumesc doamnei Milaciu pentru tot ce a facut pentru mine.
   Nu cred ca cuvintele pot exprima recunostinta mea.

    Daniela Zemanek - North Carolina


    Doamna Milaciu,

   Vreau sa va multumesc din tot sufletul pentru sfaturi si incurajari si pentru tot ce atzi facut pentru mine in momentele acelea de nesinguranta! Am reusit! Am fost la intreviu in Roamania pe 15 Decembrie si ne-am intors deja (28 dec) in State cu un nou statut! Am avut actele "beton" si intreviul a fost usor! Acuma ca ma uit inapoi imi dau seaama ce griji ne-am facut si ca au fost degeaba!    Multumesc mult inca o data!
   Sa avetzi un An nou plin de bucurii si impliniri!
   NU o sa va uit niciodata pentru ce atzi facut pentru mine!

      Adriana Mateescu - Huston Texas


    Buna ziua tututor,

   Ma numesc Angela Nicoara si sunt unul dintre norocosii studenti selectionati pentru un internship in cadrul unei companii de software in Silicon Valley, USA, in vara anului 2004.
   Pe durata internship-ului am fost posesoarea unei vizei "J1" cu "two-years rule" valabila. Cu alte cuvinte, am fost subiectul sectiunii "212 E", sectiune care ma obliga sa ma intorc in tara de origine pentru cel putin doi ani de zile dupa finalizarea internship-ului in USA. Fiind in aceasta situatie si neavand nici o datorie fata de tara de origine , am aplicat pentru eliminarea restictiei de 2 ani ("waiver"). In acel moment am apelat la serviciile D-nei Cristina Milaciu, immigration specialist, cerându-i a-mi acorda asistenta dumneaei pe perioada procesului in vederea obtinerii waiver-ului.
   Pe durata a cateva luni am colaborat cu D-na Milaciu in vederea continuarii procesului si pregatirea actelor necesare solutionarii fiecarei etape.
   Am avut parte de o colaborare si indrumare foarte buna din partea dumneaei pe toata durata acestei perioade pentru care ii multumesc din suflet. De asemenea, doresc sa mentionez ca onorariile mi s-au parut absolut rezonabile avand in vedere statutul de student pe care il aveam.
   Multumesc D-nei Milaciu pentru tot efortul si asistenta acordata in vederea solutionarii cazului meu.
   D-na Milaciu va urez mult succes in continuare!
   De asemenea, doresc mult succes tuturor posesorilor de visa "J1" cu restrictie in vederea obtinerii waiver-ului.
   S-auzim numai de bine!

      Angela Nicoara - Silicon Valley


    Buna,

   Numele meu este Mihaela Sicoe, sunt absolventa a Facultatii de Stiinte Economice din Cluj-Napoca si am ajuns in America cu un program de training ce implica o viza J1.
   Povestea mea incepe asa: inca din primele luni aici am incercat sa imi schimb statutul. Desi, am contactat mai multi avocati, am primit o sumedenie de informatii care nu mi-au oferit nici o oportunitate pentru modificarea statului.
   La recomandarea unei prietene, mi-am luat inima in dinti si am sunat la numarul de telefon 248-830-0610. La celalalt capat mi-a raspuns o voce de femeie, avocata Cristina Milaciu, care am simtit ca ma poate ajuta.
Asa a si fost, pentru ca, desi am comunicat intotdeauna numai prin telefon, am inceput sa demaram foarte repede ridicarea interdictiei 212(e), lucru pe care l-am si obtziut cu destula usurintza.
   Vreau sa precizez ca pe tot parcursul colaborarii noastre, am primit informatii foarte precise si exacte referitor la care sunt optiunile mele, data fiind situatia in cauza, si la contributia mea la acest proces. Mai mult, ori de cate ori am avut o nelamurire sau m-am lovit de o situatie mai deosebita, am putut sa stabilesc un contact la orice ora din zi, fara nici o problema.
   Acum imi permit sa ma gândesc si la obtzinerea Green Card-ului, pentru ca dânsa a gasit o cale si pentru asta. Desi stiu ca am un drum lung de parcurs pâna la obtinerea Green Card-ului, tin sa multumesc doamnei Milaciu pentru sprijinul acordat.
   Sper ca acest mesaj sa dovedeasca si altor persone care se afla in situatia mea ca pot sa apeleze cu incredere la serviciile doamnei Milaciu, pentru ca abilitatzile dânsei mi-au deschis un drum nou in viatza, intr-o lume in care nici nu visam pana nu demult...

       Cu sinceritate, Mihaela Sicoe - New Jersey      Buna ziua,!

   Doamna Milaciu, va multumesc din tot sufletul pentru profesionalismul de care ati dat dovada in rezolvarea cazului meu.
   Totodata vreau sa multumesc intregii echipe "Frank G Becker & Associates" care au contribuit la cazul meu. Recomand tuturor romanilor care au probleme in obtinerea sau schibarea statutului legal pe teritoriul Statelor Unite sa contacteze aceasta minunata doamna, care va promit eu ca nu va v-a lasa nerezolvati. Dupa cum stim cu totii - cei care trecem prin aceste procese de obtinere a green card-ului - ca nu este deloc usor... tone de documente, emotii, incertitudini si asteptari...
   Ei bine, D-na Cristina Milaciu poate simplifica totul... si nu numai ca se implica direct in cazul clientului dand sfaturi si incurajari, dar este si un suport moral de care toti noii veniti au nevoie in acele momente...
   Va multumesc D-na Milaciu pentru tot ce ati facut pentru mine !

      Mirela Savu - Jacksonville, North Carolina
      mirelasavu"de pe"hotmail.com   Buna tuturor,

   Ma numesc Cristina si sunt studenta. Am obtinut viza F1 bineinteles cu ajutorul D-nei Milaciu care s-a ocupat de intocmirea actelor necesare procedurii mele. Pot sa spun ca totul a decurs foarte repede , s-a lucrat cu un profesionalism remarcabil si intr-un timp foarte scurt am obtinut viza mult dorita. La orice intrebare mi s-a raspuns prompt si cu exactitate si dosarul meu a fost gata neasteptat de repede.
O recomand pe D-na. Milaciu cu incredere oricui are nevoie de ajutor in acest domeniu.

   Cristina Costea -Auburn Hills-Michigan

      ASTEPT MULTUMIRI ori SEZONUL SARBATORILOR !!!

   Suna ciudat titlul, dar cu toata onestitatea v-o spun, mai curand decat banuiti voi, o sa-mi multumiti ca o sa va recomand o PROFESIONISTA: Cristina Milaciu.
    Va intrebati poate de ce sustin cu asa tarie cele de mai sus. O sa gasiti raspunsul in rindurile de mai jos. Apoi o sa va convingeti ca nu va mai trebuie alt "search" pentru probleme de imigrare. Veti afla raspunsul la toate intrebarile in materie de imigrare in persoana sus numita.
   As vrea cu aceasta ocazie sa-i multumesc unui bun prieten ca mi-a recomandat-o pe doamna Cristina.
   Numnele meu este Stefan. Ma aflu in Statele Unite de 5 ani si sunt la a cincea viza acum, respectiv H-1B-extensie ( am mai fost sub J1, B2, iar B2 si H1B).
Pot spune ca sunt calit sub scutul vizelor, si am ceva experienta in colaborarea cu avocatii de imigrari.
   Vocea calda si calma de ardeleanca 100% a D-nei Milaciu, o sa va convinga de profesionalismul de care da dovada, inca de la prima convorbire telefonica pe care va sfatuiesc sa nu ezitati sa o faceti.
   Tine-ti minte! E si gratis pe deasupra !
   Comunicarea rapida si colaborarea strinsa, combinat cu un profesionalism desavirsit - dupa parerea mea - dau conturul unui specialist in imigrari, pe care si l-ar dori multi si in care Doamna Cristina Milaciu se regaseste in totalitate.
   Faptul ca m-a sunat seara tirziu ca sa ma linisteasca ca dosarul s-a rezolvat asa cum a dorit dumneaei, ca sa nu am nici un fel de probleme in viitor, de fapt asa cum mi-a GARANTAT inca de la prima convorbire telefonica avuta, m-a lasat "fara cuvinte".
Si e important sa vedeti de ce...
    In ziua aceea de Octombrie s-a intimplat sa nu-mi raspunda ca de obicei - prompt - la mesajele lasate. Era prima data cand se intampla asa ceva ! A avut in acea zi o mare pierdere in familie, departe de casa, in România.
   M-a sunat insa seara tirziu, ca sa-si ceara scuze pentru intirziere,explicandu-mi si tristul motiv. Gestul ei a insemnat enorm pentru mine. Am inteles atunci ca dumneai este persoana de care aveam de multa vreme nevoie !
   Iata ce caracter urias are aceasta doamna !!!
Ce mare devotament fata de CLIENT!!! Nu am nici cea mai vaga indoiala ca nu voi reusi de acum inainte ca sa obtin Green Card-ul.
   S-a mai intamplat ca sa ma sune seara dupa orele de servici, ca sa punem dosarele la punct pana in cel mai mic detaliu. Cel mai recent, acum trei zile ca s-o linisteasca pe sotia mea, ca i-a rezolvat in timp, asa cum ne-a promis si dosarul ei. Gesturi pe care le-am apreciat enorm.
   Suntem la inceput de Decembrie, 2005. Vin sarbatorile de iarna.
Doamna Cristina mi-a adus deja sarbatoare in familia mea rezolvandu-ne cazurile cu mult profesionalism, fara dureri de cap, fara emotii si la preturi absolut fara concurenta.
   Trebuia ca sa ma adresez dansei ca sa-i multumesc pentru serviciile aduse, dar ma adresez voua cei care vizitati acest site, multumindu-i in acelasi timp si lui Aurel care mi-a recomandat-o si urindu-va sa aveti sarbatoare in inimile si casele voastre.

      Stefan Tomoioaga - Phoenix Arizona      Profesionalism desavirsit !

   Cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Pasti fiecare se gandeste la cineva drag, la cineva apropiat si doreste sa-i adreseze cele mai frumoase cuvinte si sa-i ureze numai bine.
   Vreau si eu sa fac acest gest in semn de multumire si pretuire pentru o persoana cu adevarat draga mie, o persoana cu un suflet nobil care m-a ajutat enorm de mult de-a lungul unui an, si anume D-na Milaciu.
    Cuvintele de multumire sunt asa de putine pentru tot ce a facut pentru mine, asa ca m-am decis sa scriu o scurta scrisoare si sa spun la toti romanii care doresc sa ajunga cu usurinta in SUA sa apeleze cu incredere la serviciile domniei sale intrucat da dovada nu numai de suflet dar si de un inalt profesionalism in meseria pe care si-a ales-o si o dedica intru totul romanilor.
    Sunt o norocoasa! Am ajuns cu usurinta in SUA in doar 4 luni de la depunerea actelor, dar as minti daca nu as spune ca am fost sprijinita si sfatuita de doamna Milaciu.
    Intrucat am hotarat sa ma casatoresc cu un cetatean american nu stiam care este drumul cel mai scurt de a lua viza fara probleme si de a ajunge in Statele Unite.
    Am cautat pe forum si am gasit un nune si acest nume ai apartine stimatei doamne Milaciu.
    Am luat legatura cu logodnicul meu (care acuma este sotul meu) si a contactat-o telefonic pe doamna Milaciu pentru intocmirea actelor.
   In cel mai scurt timp posibil mi-au fost intocmite actele de emigrare si am fost contactata telefonic in Romania dandu-mi-se toate sfaturile de rigoare.
    Intocmirea actelor a inceput in luna Feb.2007 si am fost chemata la Ambasada Americii in luna Iunie 2007. Am avut interviul si lucrul cel mai important a fost verificarea actelor.
Am avut placuta surpriza de la Ambasada Americii de a primi viza si de a fi felicitata pentru intocmirea perfecta a actelor si in luna Iulie am ajuns in SUA.
    Odata ajunsa aici am contactat-o din nou pe D-na Milaciu care cu o amabilitate deosebita mi-a dat cele mai bune sugestii si dupa ce m-am casatorit mi-a facut ajustarea de statut.
    Dupa 4 luni am primit permisul de lucru, la scurt timp permisul de calatorie si dupa inca o luna adica in luna Ianuarie 2008, fara sa fiu chemata la interviu, asa cum de obicei se procedeaza am primit Green cardul (rezidenta permanenta).
   Am avut o bucurie nemarginita si bineinteles ca la scurt timp mi-am gasit si un serviciu onorabil.
    Am scris toate acestea intrucat consider ca multi romani au nevoie de ajutor si acest ajutor il pot avea contactand-o pe Doamna Milaciu.
nbsp;   Sunt mandra sa spun ca sunt romanca si ca aici in Statele Unite lucreaza multi romani care dau dovada de un inalt profesionalism si sunt foarte apreciati si respectati de poporul american.
    Stimata Doamna Milaciu va multumesc, va doresc multa sanatate, putere de munca ,sa aveti parte numai de bine si bucurii pe toate planurile.
        Sa va ajute Dumnezeu!
       CRISTOS A INVIAT !

      Cu deosebita stima V.N.  Aprilie 2008
... asteptam sa ne mai scrieti
si va multzumim ptr mesajele de apreciere !


  

 

1